La delegada del Govern a Catalunya entrega 708.000 mascaretes a la Diputació de Barcelona i a l’Ajuntament de Barcelona

La delegada del Govern a Catalunya entrega 708.000 mascaretes a la Diputació de Barcelona i a l’Ajuntament de Barcelona

23/09/2020

Les mascaretes formen part d’un lot de 2’5 milions d’unitats que ha enviat el Govern d’Espanya per donar suport als ajuntaments i a les entitats socials coincidint amb l’inici del curs escolar


  •  La Diputació de Barcelona farà el repartiment de les mascaretes a tots els municipis de menys de 20.000 habitants de la província, fruit de l’acord de la FEMP amb el Govern d’Espanya
  •  Teresa Cunillera ha volgut destacar “el compromís del Govern d’Espanya que un cop més demostra que està al costat de tota la ciutadania perquè ningú quedi enrere”

 

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha lliurat aquest dimarts una part del lot de 2’5 milions de mascaretes proporcionades pel Govern d’Espanya a Catalunya. En concret, n’ha entregat 290.178 a la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i 417.838 al primer tinent d'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.  La Diputació de Barcelona farà el repartiment de les mascaretes a tots els municipis de menys de 20.000 habitants de la província, fruit de l’acord de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb el Govern d’Espanya.

Teresa Cunillera ha volgut destacar “el compromís del Govern d’Espanya que un cop més demostra que està al costat de tots els ciutadans perquè ningú quedi enrere” i ha afegit que “aquesta pandemia ens ha demostrat que n'hem de sortir junts i units".

Per la seva banda, Núria Marín ha subratllat que “aquest és un acte molt important perquè estem recollint mascaretes per a 260 municipis de menys de 20.000 habitants i ha agraït que es posi en mans de les diputacions, dels municipis i en definitiva dels ciutadans aquesta protecció que repartirem de la manera més urgent especialment per ajudar els més vulnerables".

Jaume Collboni ha posat de manifest que “davant la Covid-19 no valen retrets i el que cal és unitat i coordinació tàctica entre administracions”.

La delegada del Govern, Teresa Cunillera, farà entrega demà de les 360.000 mascaretes restants a les entitats socials de la província de Barcelona; Creu Roja, Càritas i al Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI), que les repartiran entre els col·lectius més vulnerables.