El subdelegat del Govern a Girona rep el vicerector de Política Internacional de la UdG

El subdelegat del Govern a Girona rep el vicerector de Política Internacional de la UdG

15/05/2017

El subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, ha rebut avui el vicerector de Política Internacional de la Universitat de Girona, Jörg Zimmer, i la tècnica de l’Oficina de Relacions Exteriors de la UdG, Raquel Solà, a la Subdelegació del Govern.

El subdelegat del Govern ha explicat que “el motiu de la trobada ha estat fomentar la relació de la UdG amb la Subdelegació, sobretot en temes d’estrangeria, donat l’augment d’estudiants estrangers que té la Universitat”.

Durant la reunió, el vicerector de Política Internacional i la tècnica de l’Oficina de Relacions Exteriors han informat al subdelegat del projecte d’internacionalització de la Universitat, així com la repercussió que aquest té en matèria d’estrangeria. En aquest sentit, Juan Manuel Sánchez-Bustamante ha assenyalat que “donat que aquesta competència és de la Subdelegació, ens han demanat col·laboració”. “Estem predisposats a col·laborar i treballarem conjuntament per tal d’afavorir i agilitzar els tràmits que siguin necessaris en aquest àmbit”, ha assegurat.