Sánchez-Bustamante inaugura la rotonda de la N-IIa a la Plaça del Sol de Figueres, que ha suposat una inversió de 776.891€

Sánchez-Bustamante inaugura la rotonda de la N-IIa a la Plaça del Sol de Figueres, que ha suposat una inversió de 776.891€

01/08/2017

El delegat del Govern a Catalunya accidental i subdelegat a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, ha inaugurat aquest matí la rotonda de la N-IIa situada a la Plaça del Sol de Figueres, que ha suposat una inversió de 776.891 euros per part del Ministeri de Foment.

Sánchez-Bustamante ha assenyalat que “és una molt bona notícia que avui sigui una realitat aquesta infraestructura, que comportarà una millora substancial en la mobilitat de la N-IIa i en l’organització del trànsit de l’entorn urbà de Figueres”. 

Durant la seva intervenció, el delegat del Govern a Catalunya accidental ha felicitat totes les persones que amb el seu “treball, esforç i impuls” han fet possible l’obra, i ha posat en valor “la col·laboració entre totes les administracions implicades i l’aportació fonamental del Ministeri de Foment”.

Així mateix, Juan Manuel Sánchez-Bustamante ha destacat el compromís del Govern d’Espanya amb Figueres. “Fa uns mesos vam inaugurar la rotonda de Vilafant, que ha suposat una millora de mobilitat i comunicació també per a Figueres; a la llei dels PGE de l’any 2017 hi ha una partida de més de 250.000  euros per a la Casa Dalí; i el proper 22 d’agost, a la Subdelegació del Govern, signarem un conveni de cessió de 4 solars destinats a fer aparcament públic gratuït a la localitat”, ha anunciat.

Per últim, Sánchez-Bustamante ha celebrat que “avui inaugurem aquesta obra en un context econòmic i de gestió del Govern d’Espanya molt positiu i favorable”. “Estem veient com el compromís de recuperació econòmica i creació d’ocupació que va adquirir el Govern d’Espanya el 2011, està donant resultats”, ha assegurat apuntant que “les últimes dades d’atur que hem conegut recentment ens animen a continuar treballant per afrontar la situació actual amb més esperança”.