Salom assisteix al Parlament a la recepció del cos consular de les Illes Balears

Salom, entre el general Cifuentes i el president del Parlament

25/04/2018

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit aquesta tarda al Parlament a la tradicional recepció del cos consular acreditat a les Illes amb motiu de la commemoració de la signatura del Conveni de Viena sobre Relacions Consulars de 1963.

Salom ha encapçalat les autoritats estatals assistents entre les quals es trobaven el comandant general de Balears, Juan Cifuentes, així com membres de l'Exèrcit i de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, entre altres representants de l'Administració General de l'Estat. L'acte ho ha presidit el president del Parlament, Baltasar Picornell.

El degà del cos consular i cònsol de Colòmbia, Diego Felipe Cadena, ha estat l'encarregat de dirigir-se als seus companys, qui ha destacat la importància del treball consular en unes Illes Balears caracteritzades per la seva diversitat cultural.

El Conveni de Viena sobre Relacions Diplomàtiques va ser signat el 24 d'abril de 1863 format per 79 articles que regulen les relacions consulars amb tot el que es refereix a l'estauto de les oficines i els funcionaris consulars.