La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calvià coordinen els dispositius per als esdeveniments especials de la temporada 2018

Salom, presidint la junta de seguretat

13/04/2018

La delegada del Govern Maria Salom ha presidit avui la Junta Local de Seguretat al costat del batle Alfonso Rodríguez


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha presidit aquest matí la Junta Local de Seguretat de Calvià al costat del batle calvianer, Alfonso Rodríguez, en una reunió celebrada en l'Ajuntament en la qual també han participat el coronel de la Guàrdia Civil, Jaume Barceló; i el Cap de la Policia local, Justino Trenas; al costat d'altres regidors i comandaments policials.

Durant la reunió s'han coordinat els dispositius per als esdeveniments especials que acollirà Calvià en els propers mesos com el Smart Island (23 i 24 d'abril), el Mallorca Football Tournament (del 3 al 7 de maig), el Mallorca Live Festival (11 i 12 de maig) i els partits del Mundial de Futbol (està previst com a mínim tres partits d'Anglaterra els dies 18, 24 i 28 de juny).

“És important que en el mes d'abril estiguem ja preparant la temporada estival. La bona predisposició de l'Ajuntament i la col·laboració i coordinació policial a Calvià és molt positiva per garantir la seguretat en aquest important municipi turístic”, ha destacat la delegada.

A més, també hi ha hagut acord per treballar conjuntament en el control de les denominades party boats. En aquest sentit, el Servei Marítim de Guàrdia Civil i la Policia Local col·laboraran en control de possibles irregularitats que puguin produir-se a bord d'aquestes embarcacions, cada cos en funció de les seves pròpies competències.

Finalment, Policia Local de Calvià i Guàrdia Civil han mostrat la seva voluntat de seguir controlant la problemàtica que es genera entorn de Punta Balena durant els mesos de major ocupació turística. Per a això, tots dos cossos de seguretat incrementaran la coordinació de manera formal vists els bons resultats de l'experiència l'any passat per atendre la Nit de Sant Joan.