Salom assisteix a la celebració del 40 aniversari de la UIB

Salom, al costat del rector Huguet

18/03/2018

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit a la celebració del 40 aniversari de la UIB que ha tingut lloc en el Teatre Principal de Palma, ubn acte que ha donat inici a el programa d'activitats per commemorar aquestes quatre dècades de vida educativa de la universitat balear.

La Universitat dels Illes Balears (UIB) celebra aquest any el quaranta aniversari de la seva creació. L'acte principal presidit pel rector, Llorenç Huguet, ha comptat amb la assistència de la presidenta del Govern, Francina Armengol; la presidenta del Consell Social, Francesca Mas; així com exrectors i expresidents del Consell Social.

Durant l'acte han tingut lloc diferents reconeixements institucionals a les Universitats de Barcelona i Autònoma de Barcelona, als exrectors i exrectora de la UIB i expresidents i presidenta del Consell Social de la UIB.

A més ha comptat amb la música interpretada en directe per l'Orquestra Universitat dels Illes Balears, formada per estudiants i dirigida per Francesc Amengual Ripoll. També ha intervingut la Coral de la UIB i ha finalitzat amb el tradicional himne universitari Gaudeamus igitur.