La delegada del Govern es reuneix amb la batlessa de Manacor per millorar la col·laboració entre les FFCCSE i la Policia Local en l'àmbit de les seves competències

Salom, amb Jarabo, Barceló i la batlessa Riera

13/03/2018

“La seguretat ens importa a tots i hem de treballar de forma conjunta”, ha reiterat Salom


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha mantingut aquest migdia una reunió amb la batlessa de Manacor, Catalina Riera, per tractar la coordinació en matèria de seguretat ciutadana i  millorar la col·laboració entre les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i la Policia Local respectant l'àmbit competencial de cada cos.

La trobada ha comptat amb la presència del cap superior de la Policia Nacional, Antonio Jarabo; el coronel cap de la Guàrdia Civil, Jaume Barceló, i el regidor ‘manacorí’ d'Interior, Miquel Perelló.

Entre altres assumptes, tant la Policia Nacional com la Guàrdia Civil s'han ofert per a la realització de cursos de formació, tal com s'estan duent a terme en altres municipis de les Illes. A més, de cara a la preparació de la propera temporada turística, en les properes setmanes es convocarà la pertinent junta local de seguretat.

La delegada del Govern ha reiterat la seva plena disposició a la col·laboració entre administracions perquè “la seguretat ens importa a tots i hem de treballar de forma conjunta”.