La Policia Nacional deté a tretze persones en un dispositiu realitzat en la barriada palmesana de Son Gotleu

16/02/2018

La 'Operació Lagos' estava enfocada a la inspecció de la legalitat dels establiments registrats, contra la immigració il·legal i contra el tràfic de substàncies estupefaents


Agents de la Policia Nacional van realitzar ahir un dispositiu en la barriada palmesana de Son Gotleu, emmarcat dins de la denominada 'Operació Lagos', en la qual s'ha procedit a la detenció de 13 persones. El dispositiu es va realitzar ahir a les 18:30 hores amb la participació de les diferents unitats de la Policia Nacional de Seguretat Ciutadana, UCRIF i UDYCO, amb un total de gairebé un centenar d'agents de policia.

Es van realitzar fins a un total d'11 registres en diferents establiments situats en la barriada de Son Gotleu, centrant-se en la regularitat dels locals registrats, contra la immigració il·legal, així com la cerca de substància estupefaent.

El mateix va acabar amb la detenció de 13 persones totes elles d'origen sud-africà, menys una que és una dona espanyola la qual li consta una reclamació d'un Jutjat de Múrcia.

Dels 13 detinguts hi ha vuit que se'ls va detenir per infracció a la Llei d'Estrangeria, quatre per delicte contra la Salut Pública i la dona espanyola abans esmentada. A més s'ha confiscat de petites quantitats de marihuana en papelina i cocaïna.