La delegada del Govern rep al comissari Cristóbal Vilallonga, que es jubila després de 44 anys de servei a la Policia Nacional

Vilallonga i Salom, en el despatx de la delegada

16/02/2018

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha rebut aquest matí en el seu despatx al comissari Cristóbal  Vilallonga, que en els propers dies es jubila després de dedicar els últims 44 anys al servei del Cos Nacional de Policia.

Vilallonga ha desenvolupat tota la seva carrera policial entre les illes de Menorca i Mallorca, ocupant diversos llocs i comandaments. En els últims anys ha exercit la seva labor des de la Prefectura Provincial a Palma com a comissari provincial i com a cap provincial d'Operacions del CNP, sent la mà dreta del cap superior de la Policia Nacional en Illes Balears, Antonio Jarabo.

Salom ha lloat la figura de Cristóbal Vilallonga, “que ha dedicat mitja vida a protegir als ciutadans d'aquestes Illes amb esforç i total dedicació” i li ha desitjat que “gaudi d'aquesta nova i merescuda etapa. Ha estat un plaure compartir amb el comissari Vilallonga els últims 15 mesos de treball braç a braç com a delegada del Govern”.