Delegació del Govern tendeix la mà als hotelers i veïns de la Platja de Palma de cara a la propera temporada turística

Salom, al capdavant de la reunió amb associacions de la Platja de Palma

07/02/2018

La delegada Maria Salom i el cap superior de la Policia Nacional, Antonio Jarabo, s'han reunit amb la nova plataforma que engloba a empresaris i residents de la destinació turística de Ciutat


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha rebut avui als representants de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma i les diferents associacions veïnals tant del nucli turístic de Ciutat com de S’Arenal de Llucmajor, units recentment en una mateixa plataforma ciutadana, amb l'objectiu d'atallar els problemes que ve sofrint la principal destinació turística de la Badia de Palma.

En una trobada al que també han acudit els comandaments de la Policia Nacional encapçalats pel cap superior a les Illes, Antonio Jarabo, la delegada del Govern ha proposat una propera reunió tècnica en la qual participin els representants d'aquesta nova plataforma (hotelers i veïns), Policia Nacional i Guàrdia Civil, i a la qual també se sol·licitarà que acudeixi la Policia Local de Palma.

L'objectiu és millorar la seguretat i la convivència entre turistes i residents  d'acord a les competències que estableix la Llei per a cada cos policial. Per part de la Delegació del Govern la “col·laboració sempre ha estat i és màxima”, ha manifestat Salom. La Policia Nacional ha agraït la creació de la nova plataforma de la Platja de Palma “per poder tenir un interlocutor únic i treballar de forma conjunta en la lluita contra la delinqüència”.

Tots els presents han reconegut que la problemàtica de la principal destinació turística de Ciutat té l'origen en un “turisme incívico que, encara que és cada vegada més minoritari, segueix tenint major repercussió”.