La delegada del Govern rep a la nova presidenta de la FEHM, Maria Frontera

Salom i Frontera, amb els seus equips, a Delegació

02/02/2018

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha rebut aquest matí a la nova presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, Maria Frontera, en una primera trobada celebrada en la Delegació del Govern des del relleu oficial en la patronal hotelera.

Salom i Frontera s'han reunit per espai d'hora i mitja analitzant els principals assumptes que preocupen al sector hoteler, principalment en matèria de seguretat. Els reforços de Guàrdia Civil i Policia Nacional del proper estiu, l'aposta per les patrulles mixtes amb policies comunitàries, on la col·laboració desinteressada de la FEHM ha estat fonamental els últims anys, i les mesures preventives per mantenir l'alt nivell de seguretat en Illes Balears són alguns dels assumptes tractats durant la trobada.

La delegada i la presidenta de la FEHM han mostrat la seva total disposició a la col·laboració entre institucions en benefici comú, la protecció del sector turístic i tot allò que pugui millorar la situació dels turistes que ens visiten.

“La seguretat és un aspecte que ens preocupa i interessa a tots, per la qual cosa hem d'anar de la mà per mantenir els nivells aconseguits durant els últimes temporades”, ha assenyalat Salom, tenint en compte a més que en 2017 Balears va rebre 13,8 milions de turistes estrangers, un 6,1% més que l'any anterior.