La Guàrdia Civil desmantella una banda i esclareix 75 robatoris en diferents localitats de Mallorca

01/02/2018

Dins la 'Operació Goodby' s'han detingut 7 joves que suposadament van cometre els il·lícits / Recuperats alguns d'efectes sostrets sobretot peces de motos i una dotzena de cascos


La Guàrdia Civil ha dut a terme dos registres domiciliaris a Palma relacionats amb una banda de set persones que suposadament es dedicaven a cometre robatoris a l'interior de  domicilis, establiments comercials, habitacions d'hotel i  vehicles, a més de la substracció de diverses motocicletes.

La recerca va començar a final d'estiu quan un veí de Marratxí va sorprendre a dos joves robant a l'interior del seu vehicle que es trobava estacionat en la via pública, en cridar-los l'atenció els dos individus van agredir violentament a la víctima i van abandonar el lloc a la carrera. Uns dies més tard es van produir dos robatoris en dos centres esportius del terme municipal de Marratxí.

Després de les recerques, les primeres sospites d'aquests tres delictes van recaure sobre un grup de joves. Continuant amb la recerca, durant la passada Nochebuena es van cometre 5 robatoris en la localitat de Bunyola, un en interior d'un vehicle del que van sostreure diverses joguines pertanyien a una família,  que els havien embolicat i amagat per regalar aquesta mateixa nit i quatre robatoris més comesos aquesta nit en bars i restaurants de Bunyola.

En total se'ls imputen al voltant  55 robatoris en les localitats de Palma, Marratxí i Bunyola, entre ells alguns a l'interior de taxis en Portol i Sa Cabaneta. A més de robatoris en bars i restaurants, així com en domicilis.


Vint robatoris més en habitacions d'hotel a Calvià

En els registres, els components de la Guàrdia Civil han recuperat efectes sostrets com són rellotges, cascos de motociclisme, nombroses peces i parts de motos i ciclomotors (crestalleres, sellons i peces mecàniques.