Delegada del Govern

Teresa Cunillera i Mestres

Teresa Cunillera i Mestres. Delegada del Gobierno en la Comunidad Autónoma de Cataluña

Nomenada Delegada del Govern en la Comunitat Autònoma de Catalunya per Reial decret 455/2018, de 18 de juny, és funcionària. Perit mercantil col·legiada d'Honor del Col·legi de Titulars Mercantils i Empresarials de Lleida.

Entre 1986 i 1993 ha estat vocal assessora i directora general del Gabinet del Ministre de Relacions amb les Corts i del Secretariat del Govern i entre 1993 i 1996, vocal assessora del Gabinet de la Presidència del Govern.

Ha estat Diputada per Lleida pel Partit dels Socialistes de Catalunya PSC en les Legislatures II, VI, VII, VIII, IX i X, formant part de diverses Comissions i de la Diputació Permanent. cal destacar que en la IX Legislatura va ser triada Vicepresidenta Primera del Congrés dels Diputats i Presidenta del Consell Rector de Cooperació i Aula Parlamentària i en la X legislatura va ser triada Secretària Tercera del Congrés dels Diputats i Membre del Consell Rector de Cooperació i Aula Parlamentària. A més, en la VIII i IX Legislatura ha estat Presidenta de la Delegació Espanyola en l'Assemblea de la Unió interparlamentaria.

Està en possessió de la Gran Creu de l'Ordre al Mèrit Militar, l'Encomana de l'Ordre Isabel la Catòlica, la Medalla d'Or dels Serveis Distingits del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, la Medalla d'honor del Consell Superior, màxima distinció de col·legis Oficials de Titulats Mercantils d'Espanya i la Medalla de la Gran Creu de mèrit Civil.

Nascuda a Bell-lloc d´Urgell, el 17 de febrer de 1951.

 

 

Delegada del Govern a Catalunya

DELEGACIÓ DEL GOVERN A LA COMUNITAT AUTÒNOMA DE CATALUNYA

Calle Mallorca, 278

08037 - Barcelona

Teléfonos:

  • 935209000

Faxes:

  • 935209413

Correo electrónico: