La delegada del Govern, Maria Eugènia Gai, realitza una visita institucional a Viladecans

La delegada del Govern, Maria Eugènia Gai, realitza una visita institucional a Viladecans

22/06/2022

Viladecans, 22 de juny de 2022.- La delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay, acompanyada del subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, ha realitzat aquest dimecres una visita de caràcter institucional a Viladecans on s'ha reunit amb representants municipals i que li han permès conèixer, entre uns altres, el disseny del projecte de renaturalizació previst per al barri de Ca Palmer.

A la seva arribada, han estat rebuts per l'alcalde de la localitat, Carles Ruiz, el tinent d'alcalde de l'Àmbit d'Espai Públic, Anselmo Sánchez, el tinent d'alcalde de l'Àmbit de Planificació Territorial, Richard Calle, i la tinent d'alcalde de l'Àrea de Medi ambient i Sostenibilitat, Encarna García. La delegada ha signat en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i, posteriorment, al costat del subdelegat, han mantingut un encontre amb el primer edil i el seu equip de govern on han tractat diversos temes que afecten a la ciutat com la renovació de l'estació del tren, el futur passeig marítim i la renaturalización de diferents espais la ciutat i projectes finançats amb els fons europeus Next Generation. La delegada del Govern ha destacat que Viladecans  és una ciutat “pionera en innovació i un pol d'atracció d'activitat empresarial i econòmica”.

Per concloure la jornada, s'han dirigit a l'estació de Rodalies de la localitat i allí l'alcalde els ha explicat el projecte de millora ideat per convertir el actual espai en una estació moderna, accessible i integrada en l'entorn urbà.

Després de la seva visita, Gay ha destacat “la importància del treball de les administracions i reafirma el seu compromís per arribar a tots els municipis de Catalunya”.