Els convocants de la manifestació del 12-O a favor de la unitat d'Espanya, rebuts a la Delegació

10/10/2013

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut aquest matí els organitzadors de la concentració a favor de la unitat d'Espanya que se celebrarà el proper 12 d'octubre al centre de Barcelona, coincidint amb la Diada Nacional. Els representants de "Som Catalunya, som Espanya" han explicat a De Luna que el seu objectiu és "visualitzar" que "molts catalans se senten espanyols".

Els organitzadors de l'acte reclamen a les autoritats competents que garanteixin la seguretat dels manifestants ja que la concentració "pretén ser una festa cívica a favor de la unitat d'Espanya".

En aquest sentit, la Delegada del Govern ha mostrat la seva plena confiança en la professionalitat dels Mossos d’Esquadra, ha qualificat de "magnífica" la coordinació entre els diferents cossos policials, i ha explicat que s'ha posat en contacte amb el conseller d'Interior de la Generalitat per "manifestar-li que, si dins les seves competències d'ordre i seguretat ciutadana, necessita la col·laboració de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat , estem a la seva disposició".

Nota de premsa