Emilio Ablanedo pren possessió como Subdelegat del Govern a Barcelona

Emilio Ablanedo  pren possessió como Subdelegat del Govern a Barcelona

27/01/2012

El nou Subdelegat del Govern a Barcelona, D. Emilio Ablanedo Reyes, ha pres possessió del seu càrrec aquest matí a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya. L’ acte ha estat presidit per la Delegada del Govern, Dª Mª Llanos de Luna, amb l’ assistència de la Senadora i Diputada al Parlament de Catalunya, Dª. Alicia Sánchez-Camacho, el Delegat de l’ Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, D. Jordi Cornet i Serra, el Cap Superior de Policia, D. Agustín Castro Abad i altres autoritats.


La Delegada del Govern ha volgut ressaltar en les seves paraules l’ obligació de recuperar el prestigi i la confiança en les institucions, remarcant que “Tenim l’ obligació de fer més propera l’ Administració a les persones, amb l’ objectiu que percebin en tota la seva dimensió, el compromís que té aquesta Administració General de l’ Estat a Catalunya” i que “L’ Administració General és tan catalana com qualsevol altra Administració autonòmica o local, ja que treballa pels interessos dels catalans amb tota la capacitat, dedicació i eficàcia que li és possible“


El nou Subdelegat del Govern a Barcelona, en el seu discurs de presa de possessió, ha destacat que “L’ Administració és un mitjà i no un fi en si mateix (...) És un instrument que tots ens hem donat per atendre les necessitats de la nostra societat”.


Així mateix ha apostat per una Administració rigorosa i eficient que exerceixi com a part vertebral de la nostra estratègia de creixement econòmic.