Emilio Ablanedo, Jordi Sierra, Inmaculada Manso i Carles Jaume, nous subdelegats del Govern

25/01/2011

Nomenats avui per la Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna


  • La delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha nomenat avui els nous subdelegats del Govern. Així, Emilio Ablanedo serà el nou subdelegat del Govern a Barcelona; Jordi Sierra, a Tarragona; Inmaculada Manso, per Lleida i Carles Jaume, per Girona.


A continuació, s’adjunta un breu currículum dels nous subdelegats:

EMILIO ABLANEDO REYES
Subdelegat del Govern a Barcelona


Nascut el 20 de desembre de 1971 a Astúries.
Llicenciat en Dret per la Universitat d’Oviedo. Lletrat del Cos Superior de Lletrats de l’Administració de la Seguretat Social.
Professor del Màster de Dret Laboral del Col•legi d’Advocats de Barcelona, del Màster de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat de Barcelona, del Màster de Pràctica Jurídica de la Universitat de Barcelona–Col•legi d’Advocats de Barcelona i del Màster de Gestió i Administració d’Empreses de la Universitat de Barcelona. Ha estat ponent en diversos cursos sobre Dret Concursal de la Direcció del Servei Jurídic de la Seguretat Social.
Va ser Professor associat de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. Professor del Centre d’Estudis Socials Avançats de la Universitat Internacional de Catalunya,
Afiliat al Partit Popular de Catalunya, ha estat secretari de la Comissió d’Estudis de Treball i Seguretat Social i assessor de la presidència del PPC.

JORDI SIERRA VIU
Subdelegat del Govern a Tarragona

Nascut a Tarragona, el 23 d’agost de 1968.
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitat “Economia de la Empresa”, per la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió i Dret Local. Per la Universitat Autònoma de Barcelona Departament de Dret Públic i de Ciències Històrico-Jurídiques.
Funcionari de carrera des de juny 1998 a l’Ajuntament de Tarragona com a Tècnic de Serveis Econòmics. Tècnic Superior de Gestió Local. Cap de Secció de Pressupostos a l’Ajuntament de Tarragona.
Docent en cursos de gestió pressupostària de les entitats locals inclosos en el Pla Agrupat de Formació Continua de la Diputació de Tarragona i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques des de l’any 2008.

 

INMACULADA MANSO FERRÁNDIZ
Subdelegada del Govern a Lleida

Nascuda a Lleida, el 5 de març de 1963.
Llicenciada en Documentació per la UOC. Màster en direcció de sistemes i tecnologies de la informació per la Universitat Politècnica de Madrid. Enginyer tècnic en informàtica de gestió per la UDL.
Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de la Seguretat Social. Cos de gestió d’informàtica de l’Administració de l’Estat, especialitat en Administració Tributària en la AEAT de Lleida.
Afiliada al Partit Popular des de març de 1999. Candidata número 2 a la candidatura del PPC al Congrés per Lleida, a les eleccions generals de 2000, 2008 i 2011. Actualment és vicesecretària sectorial del PP de Lleida, regidora-portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida i diputada a la Diputació de Lleida.


CARLES JAUME FERNÁNDEZ
Subdelegat del Govern a Girona

Nascut a Barcelona, el 30 de novembre de 1968.
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Diplomat en Dret Civil de Catalunya per la Universitat de Barcelona. Membre del Cos Superior de l’Administració General de la Generalitat de Catalunya. Màster en Assessoria Jurídica d’Empreses per la Universitat Politècnica de Madrid i en Dret Públic i Organització Administrativa per la Universitat Pompeu Fabra.
Des de 2001, cap de l’assessoria jurídica del Grup del PPC al Parlament. Des de 2011, vocal de la part catalana de la Comissió mixta de Transferències Estat-Generalitat. Lletrat de les assessories jurídiques de les Conselleries d’Indústria, Comerç i Turisme, Medi Ambient i Benestar Social de la Generalitat de Catalunya (1992-2001).
Des de 1999, professor de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Des de 2008, professor col•laborador de la Universitat Internacional de Catalunya. Professor de dret constitucional, administratiu i públic del Centre d’Estudis Adams (1991-2001).